TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met tweedehands goederen

Geld verdienen met tweedehands goederen

Er zijn allerlei opties om in de markt van tweedehands goederen geld te verdienen. Het is zelfs mogelijk om er een bedrijf mee op te zetten. Er zijn veel mensen die wel eens wat tweedehands te koop hebben aangeboden. Bijvoorbeeld een oude bank die op Marktplaats is gezet omdat deze plaats moest maken voor een nieuwe bank. Of speelgoed waar de kinderen op uitgekeken waren. Het is zo gek niet te bedenken of goederen zijn tweedehands te koop aan te bieden om er geld mee te verdienen. Bijvoorbeeld ook met tweedehands sneakers.

Tweedehands sneakers

Het gaat bij het geld verdienen met tweedehands sneakers natuurlijk niet om de oude gympen die aan je voeten zitten. Het gaat hier om bijzondere exemplaren waar andere mensen grof geld voor willen betalen. Er zijn tweedehands sneakers die duizenden euro’s moeten opleveren. Het is wel zo dat als je er geld mee wil verdienen je een lange adem moet hebben. Het kost natuurlijk tijd om een dermate grote collectie sneakers op te bouwen dat er goed geld aan te verdienen is. 

Er zijn voorbeelden van mensen die daar al jaren geleden mee gestart zijn en nu gewoon een goed lopende tweedehands sneakersite hebben. Het is natuurlijk een gek idee dat mensen veel geld betalen voor gedragen sneakers. De sneakerwereld kent veel fans die sneakers verzamelen en zo een eigen collectie opbouwen. Er is dus een markt van vraag en aanbod en daarom is er geld mee te verdienen. Zo geldt dat overigens ook voor splinternieuwe sneakers die in een beperkte oplage beschikbaar komen.

Kopen en verkopen

Er zijn mensen die er een hobby van maken om zelf tweedehands goederen goedkoop op de kop te tikken om deze vervolgens weer te verkopen. Er zijn genoeg mogelijkheden om op zoek te gaan naar tweedehands goederen. Kijk maar eens op online marktplaatsen of naar weggeefhoekjes waar spullen op staan. Zo zijn er ook mensen die naar de kringloop gaan en daar goedkoop spulletjes aanschaffen om deze vervolgens online te verkopen. Het is een hobby waar leuk geld mee te verdienen is. Het kost alleen wel wat tijd en moeite om er veel geld aan te verdienen. Loopt de hobby zo goed dat het haast op werk begint te lijken? Let dan wel even op, want in dat geval is het wel nodig om de inkomsten op te geven. Dat hoeft natuurlijk niet als je een keer sporadisch wat verkoopt, maar wel als je daar dagelijks mee bezig bent.

Je eigen spullen verkopen

Het is natuurlijk ook nog mogelijk om je eigen zolder af te struinen en te kijken wat er weg kan. Dat zijn vaak spullen je al een jaar of twee jaar niet meer hebt gezien of gebruikt. Bijvoorbeeld een tent als je nooit meer gaat kamperen of misschien wel oude apparatuur waar verzamelaars blij mee zijn. Heb je geen zolder met veel spullen kijken dan je andere kasten na. Ook de kledingkasten, want er is een grote vraag naar tweedehands kleding. Vooral vintage kleding is populair en daar valt aardig wat geld mee te verdienen.