TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Makkelijk geld verdienen met je woning

Makkelijk geld verdienen met je woning

Het is altijd leuk om manieren te weten te komen om geld te verdienen. Het liefst op een manier die makkelijk is en dus niet al te veel moeite kost. Heb je een eigen woning of appartement of studio? In dat geval is er al gemakkelijk geld te verdienen. Niet door je huis te koop te zetten, maar door er op een slimme manier mee om te gaan.

Verhuur een kamer

Een van de opties om geld te verdienen is door een kamer in je huis te verhuren aan een student. Heb je meerdere kamers over in huis dan is het altijd mogelijk om er nog een te verhuren. Op deze manier verdien je wat extra geld en is het ook nog eens extra gezellig in je huis. 

Verhuur je tuin

Het is heerlijk om een tuin te hebben, maar veel mensen hebben geen tuin of zelfs geen balkon. Hoe leuk is het dan om je tuin een paar uurtjes te verhuren. Dat is een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Het is zelfs mogelijk om meer geld te verdienen als je wat luxe in je tuin hebt staan. Bijvoorbeeld een zwembad, jacuzzi of een sauna. Het is ook mogelijk om je tuin aan de zakelijke markt te verhuren. Het is bijvoorbeeld een optie om je tuin als locatie voor een fotoshoot te laten dienen.

Verhuur tijdens vakantie

Ga je op vakantie en doe je dat meerdere keren  per jaar? Denk dan eens na over het verhuren van je woning tijdens die vakanties. Op deze manier geld verdienen is wel heel gemakkelijk en je kan er nog vaker van op vakantie. Ook als je bijvoorbeeld een korte periode in het buitenland gaat werken of stage gaat lopen, is verhuur natuurlijk een optie.

Investeer in een tweede woning

Het gaat zo goed met geld verdienen met je eigen huis dat er geld overblijft om een tweede woning te kopen. De mogelijkheden om geld te verdienen, zijn dan uiteraard nog veel groter. Het is mogelijk om te investeren in vastgoed door renovatiewoningen te kopen deze op te knappen en te verkopen. Het is ook mogelijk om een tweede huis te kopen en deze voor de verhuur beschikbaar te stellen. Of je eigen hoofdwoning verhuren en zelf wat kleiner gaan woning in je nieuwe woning. Of misschien wil je wel een huis in een ander land kopen, zoals in Spanje. 

Vakantiehuis in Spanje verhuren

Dan zijn er ook interessante mogelijkheden om daarmee geld te verdienen. Vooral als je het huis voor vakanties verhuurt. Je hebt bovendien het voordeel dat er in Spanje op veel plekken goedkope woningen te koop zijn. Dat is echt niet alleen ver in het binnenland het geval, want ook op korte afstand van het strand en de zee zijn er opties. Bijvoorbeeld in Jijona op twintig minuten van de zee nabij Benidorm en Alicante. Of in andere pittoreske Spaanse dorpjes die net niet aan het strand gelegen zijn, maar er wel heel dichtbij liggen.