TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen nu je thuiszit

Geld verdienen nu je thuiszit

Het is in deze tijd waarin het coronavirus rondwaart lastig om buitenshuis geld te verdienen. Er zitten veel mensen zonder werk thuis, zoals personeel uit de horecasector en evenementenbranche. Ook staan er veel bijbaantjes in de wachtkamer om later weer op te pakken. Het thuiszitten, biedt echter ook kansen om op een andere manier geld te verdienen. Welke manier het beste is, hangt onder meer af van je kennis en vaardigheden. Of van je financiële positie als je op dit moment een bedrag aan spaargeld op de bank hebt. De financiële beurzen gaan omhoog en omlaag en laten een afwisselend patroon zien. Beleggen in aandelen is dan al een manier om geld te verdienen nu je thuiszit.

Heb je een achtergrond in de zorg dan heb je de mogelijkheid om je huis uit te komen en weer als zorgmedewerker aan de slag te gaan. Een manier om geld te verdienen nu je thuiszit, is door enquêtes in te vullen. Dat loopt niet in de hoge bedragen, maar als je tijd genoeg hebt, is het zeker een aantrekkelijke bijverdiensten. Bovendien is er meer geld te verdienen als je gebruikmaakt van meerdere programma’s. Gewoon vanuit je luie stoel vragen beantwoorden en geld verdienen. Er is normaal gesproken geld te verdienen met vloggen op YouTube als je veel volgers hebt. Het is mogelijk om er in deze tijd mee te beginnen en vanuit je huis bijvoorbeeld interessante filmpjes op te nemen. Wees creatief en kom wel met filmpjes die er nog niet zoveel zijn om het onderscheid te maken. Film bijvoorbeeld hoe je leert punniken of hoe je bezig bent met een legpuzzel.

Heb je in het verleden veel foto’s gemaakt als hobbyfotograaf, maar daar verder nog niets mee gedaan? Misschien is het interessant om een selectie van je mooiste foto’s te maken en het beeldmateriaal te gebruiken als stock. Er zijn verschillende websites waarop het mogelijk is je foto’s te uploaden. Als iemand jouw foto dan wil gebruiken dan krijg je daar een vergoeding voor. Let er bij het invoeren van je foto’s op dat er een duidelijke omschrijving bij komt. Dan komen gebruikers van de stockwebsite eerder bij jouw foto’s uit.

De horeca is gesloten, maar dat betekent niet dat er met eten geen geld meer verdiend kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit huis te koken en maaltijden aan te bieden. Dat is onder meer mogelijk via de website Thuisgekookt. Het handige is dat je niet op bestelling kookt, maar zelf bepaalt wat je maakt. Je zorgt alleen dat je wat meer maakt om dat te verkopen. Je wordt er niet rijk van, maar het is een leuke bezigheid en je houdt er natuurlijk wel een zakcentje aan over. Ben je handig in het maken van websites? Misschien is dit je kans om je daarin verder te ontwikkelen en je diensten online aan te bieden. Of ga gamen en zorg dat je de beste wordt, zodat je aan grote toernooien mee kan doen om geld te verdienen.