TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op TikTok tijdens slaap

Geld verdienen op TikTok tijdens slaap

Het is algemeen bekend dat influencers met veel volgers op social media veel geld verdienen. Er liggen nu kansen op TikTok om geld te verdienen door te slapen. Dat levert in elk geval de kans op een hoop volgers op. Dat is echt een voorbeeld van geld verdienen terwijl je slaapt en biedt mogelijkheden om slapend rijk te worden. 

Zet een livestream op jezelf in bed als je slaapt en het geld stroomt binnen. Tenminste dat is de bedoeling, maar uiteraard niet voor iedereen weggelegd. Er zijn al voorbeelden van meerdere gebruikers van TikTok die de proef op de som hebben genomen. Het is interessant om te zien hoeveel mensen het leuk vinden te kijken naar iemand die slaapt. Het is natuurlijk wel zo dat TikTok wereldwijd gebruikers heeft.

Geld verdienen met donaties

Als iemand hier in Nederland slaapt, zijn ze in Amerika wakker. De taalbarrière is er niet, want als je slaapt dan is er sprake van weinig communicatie. Het gaat dan ook puur om de beelden van slapende mensen. De kijkers zijn interactief met elkaar en wachten op een spannend moment. Bijvoorbeeld dat de slaper zich omdraait of ineens gaat snurken. Dat zijn blijkbare spectaculaire momenten om naar te kijken. 

 

Via TikTok is het mogelijk om met een live stream geld te verdienen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een kijk een gift geeft. Er zitten dan kleine bedragen tussen, maar het kan ook zijn dat het bedrag tot 50 dollar oploopt. Livestreams op slapers zijn op dit moment in ieder geval een trend. Daarom is het om geld te verdienen nu belangrijk om eraan mee te doen. Of je er inderdaad slapend rijk van wordt, is nog maar de vraag. Het is in ieder geval mogelijk om er wat zakgeld mee te verdienen. Alles is toch mooi meegenomen wat je tijdens je slaap verdient.

Volg de trends om geld te verdienen

Er zijn ook gebruikers van TikTok die er een challenge van maken, waarbij beloningen worden uitgedeeld. Bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek of dat de slaper de kijker gaat volgen. Overigens duren de trends op TikTok gemiddeld niet al te lang. Wie nu dus nog geld wil verdienen op deze manier moet snel zijn. Als deze trend weer voorbij is, komt er echter ook wel weer een andere trend. 

Daarom is het platform ook zo interessant. Er zijn altijd kansen om geld te verdienen en dat hoeft niet eens altijd op een spectaculaire manier te gebeuren. Wie het echt goed doet op het platform verdient meer geld dan alleen aan de donaties. Bij veel volgers en kijkers is het voor sponsoren altijd interessant om er geld in te steken. Op deze manier bereikt de sponsor een groot publiek en is het mogelijk om heel gericht bij een selecte doelgroep terecht te komen. Verder is het nog van belang om te weten dat een trend op TikTok vaak maar een week duurt en dan weer overwaait. Het is altijd mogelijk om zelf een trend te bedenken en de wereld in te helpen.