TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als koppel op Ibiza

Geld verdienen als koppel op Ibiza

Wie droomt van een fantastische manier om geld te verdienen, kan deze waarmaken. Op Ibiza wachten eigenaren van een villa op een koppel dat geld wil verdienen. De bewoners gaan regelmatig op vakantie en hebben dan een huisoppas nodig. Dat is niet het enige wat de eigenaren verwachten van het koppel.

Op het moment dat de bewoners niet op vakantie zijn, ligt er ook een taak. Het is dan de bedoeling om onder meer boodschappen te doen en te koken. Ook het meehelpen om feesten te organiseren, is onderdeel van de taak. Het salaris is prima voor deze leuke functie. Beide personen van het koppel ontvangen namelijk een salaris van 2.350 euro op maandbasis. Daarbij mag het stelletje dus ook gratis inwonen en eten. Het salaris is daarom ook volledig als zakgeld te spenderen. Het schoonmaken van het villa en het verzorgen van het ontbijt en diner zijn de belangrijkste taken. Verder is het nog de bedoeling om de agenda met afspraken bij te houden als een soort van persoonlijk assistent. Wie in aanmerking wil komen voor deze fantastische baan moet wel over een rijbewijs beschikken. Of in elk geval een van de twee. Daarnaast is het wenselijk dat er sprake is van ervaring met housekeeping.

Gratis kost en inwoning in een villa en geld verdienen

De villa ziet er natuurlijk fantastisch uit en beschikt onder meer over een zwembad, jacuzzi en Turks bad die door het koppel te gebruiken zijn. Het mooie is dat er een zee van vrije tijd te verwachten valt. Dat is dus ideaal om op Ibiza op onderzoek uit te gaan om het eiland te ontdekken. De functie is in het Engels aangeboden en het is natuurlijk belangrijk om deze taal en wellicht ook nog wat andere talen te spreken. Wie aangenomen wordt als koppel heeft met betrekking tot de woonruimte overigens nog een keuze. Het is mogelijk om in de luxe villa te verblijven of in een luxe appartement met twee kamers.

Silver Swan Recruitment is verantwoordelijk voor de sollicitatieprocedure. Er zijn al enorm veel aanmeldingen binnengekomen. Dat is ook logisch, want wie wil nou niet geld verdienen door op deze manier op Ibiza te wonen en te werken. De procedure om te solliciteren is nog niet gesloten, zodat er nog kans gemaakt wordt op de baan. Het is natuurlijk wel de bedoeling om de functie lange tijd te vervullen en er niet na een paar maanden alweer mee op te houden. De voorkeur gaat ook uit naar een koppel dat over bewezen ervaring beschikt en goed met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Het is een mooie droombaan, maar er wordt maar een koppel uitgekozen. Wie de baan niet krijgt, moet maar op zoek naar een andere manier om geld te verdienen. Die zijn er natuurlijk ook nog genoeg. Verder komen dit soort vacatures wel een paar keer per jaar voorbij. Het is dus altijd mogelijk om dergelijke aanbiedingen in de gaten te houden om in de toekomst een droombaan te krijgen.