TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Dunkin Donuts en Cirkle

Geld verdienen met Dunkin Donuts en Cirkle

Het is fantastische om twee leuke dingen met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld geld verdienen en een lekkere Dunkin’ Donuts eten. Dat is tegenwoordig mogelijk als je gebruikmaakt van de app Cirkle.

De app Cirkle is een samenwerking aangegaan met Dunkin’ Donuts. Via de app treedt de consument als het ware op als ambassadeur voor een bepaald merk. Dat is in dit geval het merk van de vrolijk gekleurde donuts. Je moet er wel even de deur voor uit, maar dat is natuurlijk geen probleem.

Geniet van Dunkin’ Donuts

Bezoek wanneer je zin hebt Dunkin’ Donuts om daar een lekkere donut te eten al dan niet met een kopje koffie. Maak een foto van het onvergetelijke moment en plaats deze op Instagram. Dat is een manier van geld verdienen die nou echt eens leuk is. Je verdient er niet enorm veel geld mee, maar de donut is op deze manier al bijna terugverdiend. Per post op Instagram ligt de vergoeding ongeveer op 3 euro. Het leuke is dat je geen influencer hoeft te zijn om op deze wijze geld te verdienen. Het is juist de bedoeling dat de gewone consument van deze optie gebruikmaakt. Normaal moeten influencers echt wel een groot aantal volgers hebben om betaald te krijgen voor een gesponsorde post. Dat hoeft bij Dunkin’ Donuts en Cirkle dus niet.

Cirkle

Het is eerst nodig om Cirkle te downloaden als je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om geld te verdienen. Daarna is het de bedoeling om Instagram te linken aan de app en ga je op zoek naar Dunkin’ Donuts. In de app welteverstaan om daarna je foto op Instagram te plaatsen. Kijk wel even naar de voorwaarden waar je aan moet voldoen om het geld te krijgen. Je krijgt overigens ook te zien hoeveel geld je krijgt. Er komt dan een groen icoontje tevoorschijn.

Gewone consument als influencer

De app Cirkle bestaat alweer een tijdje en is speciaal opgericht om de gewone consument als influencer te laten optreden. Dat is in ieder geval de gedachte erachter. De ondernemers uit Rotterdam hebben Cirkle opgericht om de reden dat ook gewone consumenten invloed hebben. Er is altijd sprake van het uitoefenen van invloed op anderen of dat nu duizend, honderd of tienduizend volgers zijn. Bovendien is er het voordeel dat naasten in de omgeving eerder vertrouwen hebben in een post van een bekende.

Er zijn vanaf het begin al een groot aantal bedrijven geweest die zich hebben aangesloten bij de app. Bijvoorbeeld koffiebarretjes en restaurants. De ondernemer betaalt het bedrag en de hoogte daarvan varieert per like of per commentaar. Het is in elk geval voor consumenten een leuke manier om wat extra’s bij te verdienen. Al maak je er maar een keer gebruik van door naar Dunkin’ Donuts te gaan en daar een lekkere donut te eten. Die krijg je dan maar wel mooi gratis. Bovendien houd je er niet alleen een donut aan over, maar ook een leuke post op Instagram die vast meerdere reacties oplevert.