TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met uitsteken van je tong

Geld verdienen met uitsteken van je tong

Er komen in reclames altijd allerlei lichaamsdelen voorbij. Het is afhankelijk van het aan te prijzen product wat voor lichaamsdeel je ziet. Het is dan ook mogelijk om geld te verdienen aan bijzondere lichaamsdelen.

Zo is er een jonge vrouw uit West Palm Beach in Florida die veel geld verdient met het uitsteken van haar tong. Het is wel zo dat je over een opvallend lichaamsdeel moet beschikken om geschikt te zijn voor reclame. Bijvoorbeeld uitzonderlijk mooie voeten of sierlijke lange handen. In dit geval heeft Mikayla  Saravia een langere tong dan gemiddelde mensen hebben. Bovendien ziet de tong die een lengte heeft van bijna 16,5 centimeter er ook nog fraai uit.

Populair op Instagram

De jonge vrouw wist al op jonge leeftijd dat haar tong in haar leven een belangrijke rol ging spelen. Op het moment dat ze foto’s nam van haar tong en deze verspreidde op social media was het al snel raak. Zo kreeg Mikayla alleen op Instagram al meer dan twee miljoen volgers. Dat grote aantal volgers heeft de basis gelegd om geld te verdienen met haar tong. Zij werd dan ook al snel door meerdere bedrijven ingeschakeld om reclame te maken.

Het grote succes leidde ertoe dat zij een eigen website begon. Ook is er een eigen YouTube-kanaal aangemaakt dat al meer dan 61.000 abonnees heeft. Mikayla heeft door haar extreem lange tong een groot aantal fans gekregen. Die hebben bijnamen voor haar verzonnen als slang en hagedis. Haar tong is haar handelsmerk geworden en daar verdient ze aardig wat geld mee. Op jaarbasis verdient zij ongeveer 72.000 euro met haar tong. Het gaat vooral om reclame maken, waarbij haar tong naar buiten komt. Bijvoorbeeld reclame voor een bepaald ijsje.


Merchandise

Mikayla weet het succes met geld verdienen met haar tong goed uit te buiten. Er is bijvoorbeeld een merchandisinglijn opgezet, waarin haar tong uiteraard de hoofdrol speelt. Er zijn allerlei producten te kopen, variërend van telefoonhoesjes tot shirts en van opladers tot seksspeeltjes. Overigens heeft Mikayla nog meer grote plannen voor de toekomst. De focus ligt daarbij op de muziekindustrie met als doel als zangeres en danseres op te treden. Zij is een typisch voorbeeld van iemand die haar specifieke lichaamsdeel commercieel weet uit te buiten. Overigens is de tong niet het enige lichaamsdeel dat belangrijk is voor reclames.

Denk maar eens aan voeten, handen en aan het hoofd met haar voor shampoos. Er zijn wat dat betreft dus meerdere manieren om geld te verdienen met lichaamsdelen. In dit geval is er sprake van een afwijkende tong als men naar de gemiddelde lengte kijkt. Heb je extreem mooie voeten, nagels, vingers, handen of misschien wel neus of mond? Misschien ligt er dan wel een carrière voor je weggelegd in de reclamewereld. Overigens gaat het niet eens altijd om de schoonheid, maar om de bijzonderheid van het lichaamsdeel. Wie weet gaat er een wereld voor je open en heb je de mogelijkheid om geld te verdienen met een speciaal lichaamsdeel.