TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door miljonair mee te nemen naar festival

Geld verdienen door miljonair mee te nemen naar festival

Er zijn altijd unieke manieren om geld te verdienen. De ene keer zie je weer een oproep om oppas te zijn voor een ton per jaar. Een andere keer reis je de wereld rond en maak je vlogs of blogs. Of er is ineens een miljonair die een persoonlijk assistent zoekt. Deze aanbiedingen zijn allemaal al eens de revue gepasseerd. Deze keer is er weer een geweldig leuke manier om geld te verdienen. In elk geval als je ervan houdt om festivals te bezoeken. Een miljonair heeft een aanbod klaarliggen. Dat bestaat uit een royale vergoeding als je deze persoon meeneemt naar een festival. Het is de bedoeling om het feest te laten beleven, zoals iedereen het beleeft.

Geld krijgen voor het bieden van een unieke festivalervaring

Het geld bestaat uit een bedrag van 4.500 euro en het doel is om een unieke festivalervaring te bieden aan de miljonair. Het gaat om het vergezellen naar het festival en om het leren van de fijne kneepjes van de festivalbeleving. De identiteit van de miljonair is overigens niet prijsgegeven nadat het nieuws verscheen in Het Laatste Nieuws. De rijkaard heeft nog nooit een festival bijgewoond en is er erg nieuwsgierig naar.

De persoon denkt wat te missen en zoekt iemand die de mogelijkheid biedt om een normale festivalbeleving te ervaren. Het is dan ook de bedoeling om tussen alle mensen op het festival te staan zonder voorkeurspositie. Overigens is het niet de bedoeling dat alle luxe helemaal uitgesloten is. De oproep is overigens neergezet op HushHush.com. Dat is een online marktplaats voor mensen die net even wat meer te besteden hebben dan de gemiddelde mens. Via deze weg is het de bedoeling om de ideale persoon te vinden als gezelschap naar een festival.

Invulling van de opdracht

Het gaat de miljonair vooral om de perfecte festivalervaring. Er is invulling te geven aan de opdracht door een rondleiding te geven op het terrein van het festival. Ook is het belangrijk de miljonair van drankjes te voorzien en praktische hulp te bieden. Bijvoorbeeld als het gaat om de voorbereiding naar het festival toe. Daarbij valt te denken aan het kopen van de basisbenodigdheden en hulp bij bijvoorbeeld het opzetten van een tent. De miljonair zegt echter niet alle luxe vaarwel. De betreffende persoon treedt als het ware ook op als een lijfwacht. De veiligheid moet bijvoorbeeld gegarandeerd zijn en niet alleen op het terrein van het festival zelf. Ook achter de schermen.

Het is wel geweldig om samen met een miljonair festivals te bezoeken en geld te verdienen. Het aanbod van 4.500 euro aan geld verdienen, geldt overigens per festival. Het blijft dus niet bij een eenmalig bezoek aan een festivalterrein. Er komen regelmatig nieuwsberichten voorbij, waarbij interessante oproepen staan om geld te verdienen. Deze oproep is natuurlijk een uitkomst voor de diehard festivalganger die de beleving wil overdragen. Aanmelding is mogelijk via het aanmeldformulier op de genoemde online marktplaats. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn en festivalervaring hebben om op deze manier geld te verdienen.