TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met all inclusive vakantiebaan

Geld verdienen met all inclusive vakantiebaan

De zomerperiode breekt binnenkort aan en de weg naar geld verdienen met vakantiewerk ligt dan ook open. Het is deze zomer zelfs mogelijk om geld te verdienen met een all-inclusive vakantiebaan. De werkgevers zitten te springen om jongeren die vakantiewerk willen doen en bedenken daarom allerlei unieke acties. Een all-inclusive vakantiebaan houdt in dat de werkgever voor alles zorgt. Bijvoorbeeld in de zorg, waar een werkgever een kamer in het verzorgingstehuis regelt. Of een slaapplaats op een camping voor vakantiekrachten die in de horeca werken. Op het gebied van eten en drinken is er dan sprake van een korting. Ook zijn er extra’s beschikbaar, zoals de mogelijkheid om een fiets te lenen. De Zorgcirkel in Egmond heeft de all-inclusive vakantiebaan in de markt gezet.

Het is de bedoeling om het jongeren zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om in de vakantie te werken. Naast de mogelijkheid om geld te verdienen is het nu eenmaal zo dat jongeren ook een leuke tijd willen beleven. De belangstelling blijkt overigens groot te zijn, want er zijn inmiddels al tientallen gesprekken met jongeren gevoerd. Er is in de zorg al een structureel tekort aan personeel en in de zomermaanden merken de zorginstellingen dat nog meer. Ook ongediplomeerde jongeren hebben de mogelijkheid om geld te verdienen in de zorg. Bijvoorbeeld door in een zorginstelling te ondersteunen bij werkzaamheden. Bijvoorbeeld schoonmaken of helpen bij het eten en activiteiten te begeleiden. Er is dus werk genoeg aan de winkel en jongeren hebben alle gelegenheid om deze zomer veel geld te verdienen.