TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Nu weer geld verdienen met bitcoins

Nu weer geld verdienen met bitcoins

De bitcoin zit sinds heel kort weer aardig in de lift nadat er eerder een dieptepunt is bereikt. De cryptomunt lijkt weer geliefd te zijn en dat betekent dat er nu opties zijn om er geld mee te verdienen. Het is namelijk nog niet te laat om in te stappen nu de koers weer op een aardig niveau is beland. De waarde van de cryptomunt heeft zich al begeven in de richting van de 9.000 dollar en daar zit de koers nu net even onder. Het is alleen even de vraag op welk moment je moet instappen. Volgens de analisten zijn er namelijk nog twee weerstanden te breken. De verwachting is bovendien dat de koers eerst nog even daalt naar de lage 8.000 dollar om daarna weer te stijgen.

Deze correctie vindt mogelijk al op hele korte termijn plaats, waarna de weg naar boven weer vrijkomt. Geld verdienen met bitcoin blijft overigens risicovol en is wel alleen aan te raden als je er enig inzicht in hebt. De eerste verwachte weerstand is 10.000 dollar en daarna wacht er nog een drempel. Ook de koers van 11.500 dollar wordt namelijk gezien als een forse weerstand. Daar moet de cryptomunt eerst ook nog doorheen zien te breken voordat de weg omhoog nog verder vrij is. Mocht de bitcoin daar doorheen breken dan zijn er volgens de analist geen noemenswaardige weerstanden. Dat betekent dat er nieuwe hoogtes in zicht zijn op de wat langere termijn. Het is ook de vraag of de eerste weerstand al gemakkelijk te breken is.