TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vliegen en flyeren

Geld verdienen met vliegen en flyeren

Geld verdienen met vliegen en flyeren. Dat klinkt als een fantastisch manier om het inkomen te vergroten en dat is het ook. Aviclaim is een claimorganisatie die deze leuke baan aanbiedt. Het is mogelijk naar zonnige oorden te vliegen om ter plekke op het vliegveld te flyeren. Er staat een leuke beloning tegenover. Naast dat er sprake is van een overnachting is er een onkostenvergoeding beschikbaar en krijgt de medewerker ook nog eens salaris. De claimorganisatie biedt ondersteuning aan reizigers die te maken hebben met geannuleerde vluchten of met vertraging. Er is maar een klein deel van de reizigers die weet wat te doen om een claim in te dienen bij de vliegtuigmaatschappij. Daar helpt Aviclaim dus bij.

Uiteraard is het vliegveld de aangewezen plek om de reizigers te wijzigen op de mogelijkheid een schadeclaim in te dienen. Bij een vertraging van minimaal drie uur bestaat er op basis van de Europese wetgeving al een mogelijkheid om een compensatie te ontvangen. Het bedrijf zoekt medewerkers die op vliegvelden bij de gate gaan staan om de reizigers daarop te wijzen. Overigens is het de bedoeling om met zijn tweeën de job te vervullen. Hier kiest het bedrijf voor, omdat de kans op succes dan groter is. Het is bovendien extra leuk om op deze manier samen geld te verdienen. Eerst is het de bedoeling om op de heenweg op het vliegveld te flyeren om daarna de vlucht zelf te nemen. Op de plek van bestemming blijf je dan een dag of twee dagen om daarna op de terugweg weer bij de gate te gaan staan.