TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met WK Fortnite

Geld verdienen met WK Fortnite

Een populaire manier om tegenwoordig geld te verdienen, is door Fortnite te spelen. Er is zelfs een WK georganiseerd met een gigantische prijzenpot. Spelers die op deze manier geld willen verdienen, moet zich eerst nog wel even kwalificeren. Dat betekent dat er veel andere spelers verslagen moeten worden. Het WK zelf vindt met een prijzenpot van 30 miljoen dollar plaats tussen 26 juli en 28 juli. De kwalificatie voor deelname aan het WK is van start gegaan en duurt nog tot 16 juni. Overigens valt er tijdens de kwalificatierondes ook al geld te verdienen. De totale prijzenpot bedraagt namelijk 100 miljoen dollar. De beste spelers die zich kwalificeren voor het wereldkampioenschap krijgen al een miljoen dollar.

Bovendien krijgt iedereen die aan het WK meedoet eveneens een bedrag. Dat is vastgesteld op een bedrag van minimaal 50.000 dollar. Na het toernooi is het allemaal nog niet afgelopen. Ook daarna is het nog mogelijk om geld te verdienen met Fortnite door toernooien te spelen. Deze toernooien vinden wekelijks plaats en duren tot en met het einde van 2019. Tijdens het wereldkampioenschap zijn er vijftig duospelers en honderd solospelers die het spel gaan spelen. Wie het spel nog niet eerder heeft gespeeld, moet er maar heel snel mee beginnen om kans te maken. De topspelers zijn erg goed en besteden iedere week vele uren aan het spelen van de populaire game. Mocht je er geen geld mee verdienen dan is het nog altijd mogelijk om er in elk geval veel plezier aan te beleven.