TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Cirkle app op Instagram

Geld verdienen met Cirkle app op Instagram

Er zijn talrijke influencers die geld verdienen met Instagram, maar nu krijgen andere mensen ook een kans. Zelf als je geen tienduizenden volgers hebt op Instagram is het momenteel mogelijk om geld te verdienen. Daarvoor is de Cirkle app beschikbaar. Er is overigens eerst onderzoek gedaan door Cirkle. Daaruit is gebleken dat 83% van de deelnemers aan het onderzoek vooral vertrouwen heeft in aanbevelingen die uit de eigen kring komen. Bijvoorbeeld van familie of vrienden. Dat is de aanleiding geweest om Cirkle app te starten.

Bedrijven in de horecabranche krijgen op deze manier toegang tot een nieuwe vorm van marketing. In plaats van dat de bedrijven geld moeten betalen aan social media voor promotie verdienen de gasten nu via de app geld. Iedereen is welkom om mee te doen en geld te verdienen door gebruik te maken van de Cirkle app. Het is de bedoeling om het account van Instagram aan de app te koppelen. Er is een lijst beschikbaar met deelnemende restaurants, maar ook met winkels en andere bedrijfstypen.

De genoemde bedrijven nemen deel en het is de bedoeling om een foto te maken op de locatie. Het uploaden van de foto levert geld op als er likes komen. Een like is goed voor een bedrag van 0,02 euro tot 0,05 euro. Er zijn wel een aantal regels, zoals dat het niet mogelijk is om likes te kopen. Verder dient het opgebouwde tegoed bij het deelnemende bedrijf besteed te worden. Er zijn weinig mensen die hiervan rijk gaan worden, maar het is toch weer leuk om geld te verdienen.