TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Beroepen om veel geld mee te verdienen

Beroepen om veel geld mee te verdienen

Er zijn veel manieren om een zakcentje te scoren. Wie geen genoegen neemt met een zakcentje, heeft een andere optie. Er zijn namelijk meerdere beroepen waarmee veel geld te verdienen valt. Enige tijd en aandacht is dan wel vereist, want het is belangrijk om dan eerst de juiste studie te volgen. Uit de Keuzegids blijkt dat het beroep fiscalist nogal veel geld oplevert. Het voordeel is dat de studie daarvoor niet al te lang duurt. Een fiscalist is een belastingadviseur die onder meer problemen oplost met de belasting. Ook een proactieve opstelling voor wat betreft het geven van advies aan particulieren en bedrijven maakt onderdeel uit van het beroep.

Wie anderhalf jaar is afgestudeerd in de richting van fiscalist verdient ongeveer 3.250 bruto op maandbasis. Er is een eenjarige wo-master nodig in de richting van ofwel notarieel recht of fiscalist. Er is ook een hoger salaris mogelijk, maar dan wacht er eerst nog een studie van vier jaar. Er is nog een beroep om veel geld mee te verdienen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. De functie van piloot levert nog altijd veel geld op. Het nadeel is dat er eerst veel geld op tafel moet komen om de opleiding tot piloot te volgen. Dat moet de aankomende piloot zelf betalen. Een schuld van anderhalve ton is zeker geen uitzondering. Een piloot heeft wel de mogelijkheid om elk jaar honderdduizenden euro’s te cashen. Bovendien is er sprake van vroegpensioen en allerlei voordelen, zoals korting op tickets voor familie.