TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door thuis te blijven

Geld verdienen door thuis te blijven

Geld verdienen door thuis te blijven en de deur open te doen als er een pakketbezorger aanbelt. Dat is mogelijk ViaTim Punt. Het is door thuis te blijven namelijk de bedoeling om pakketjes van bezorgers aan te nemen die voor anderen bestemd zijn. Het is een bijzonder gemakkelijke manier om geld te verdienen. Bovendien zijn de mensen die in de buurt wonen en zelf niet thuis waren om het pakketje in ontvangst te nemen blij met je. Buurtgenoten hebben de mogelijkheid om het pakketje bij je thuis op te halen of jet bezorgt het pakketje alsnog zelf bij de mensen thuis. Het is het streven om verdiensten te behalen tussen 50 en 100 euro per maand.

Je verdient wat meer geld als je het pakketje zelf alsnog bezorgt of afhaalt bij de consument. Het is namelijk ook mogelijk om als retourpunt te functioneren. Als de buurtgenoot het pakketje afhaalt, zijn de verdiensten 0,25 euro per pakket. Voor het zelf bezorgen van het pakketje zijn de verdiensten wat hoger. Dan verdien je 0,60 euro per pakket en dat geldt ook als je het pakket afhaalt bij de consument. Het is natuurlijk wel lastig om te bepalen hoeveel pakketten er bij iemand in de buurt bezorgd worden. Dat verschilt uiteraard per wij. Er zijn niet veel bijzondere eisen om als een ViaTim Punt te functioneren. Je moet een moderne smartphone hebben en goed Nederlands spreken en schrijven. Verder is het een voorwaarde dat je op de begane grond woont en tussen 16.00 uur en 21.00 uur thuis bent op werkdagen.