TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als reseller van producten

Geld  verdienen als reseller van producten

Geld verdienen als reseller kost wat tijd en energie en het hangt toch ook van de producten af of er veel inkomsten zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om heel goedkoop in China verschillende producten te bestellen. Deze komen dan binnen en zijn door te verkopen met winst. Er zijn zelfs boeken met tips beschikbaar wat de beste opties zijn om als reseller op te treden en geld te verdienen. De optie die net is genoemd, biedt bijvoorbeeld mogelijkheden om met private labeling te starten. Dan geef he gewoon een eigen invulling aan het product en verkoop je het op unieke wijze. Het is raadzaam om bij de start vooral te focussen op geschikte producten waar veel vraag naar is.

Bovendien is het ook handig als er een aardige winstmarge opzit. Bij een kleine winstmarge moeten er heel veel producten worden verkocht om wat geld over te houden. De wijze van presentatie is ook van groot belang. Bij het kopen van bijvoorbeeld hele goedkope sieraden in China is het mooi als je deze in een luxe verpakking aanbiedt. De verpakking beïnvloedt de gedachte van de mens. Als de verpakking er fantastisch uitziet met een exclusieve uitstraling is de gedachte dat het sieraad dat ook is. Dat zijn kleine verkooptrucjes die te gebruiken zijn om geld te verdienen als reseller van goedkope producten. Het is overigens ook mogelijk om producten te kopen en deze via externe bestaande kanalen aan te bieden. Vergeet niet dat er wel veel tijd in gaat zitten om op deze manier succesvol te worden.