TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met online bedelen

Geld verdienen met online bedelen

Geld verdienen met online bedelen is nogal eens wat anders dan op de hoek van de straat te gaan staan en de hand op te houden. Of ergens in een hoekje te gaan zitten en passanten om een kleine bijdrage vragen. Of het online bedelen een nieuwe manier is om geld te verdienen, is echter ook nog maar de vraag. Toch is de 25-jraige Jovan Hill daarin wel succesvol. Deze jongeman heeft zijn school niet afgemaakt en heeft ook geen baan. Dat betekent niet dat hij helemaal niets doet, want hij is actief op social media. Hij gebruikt social mediakanalen om online te bedelen en om geld te vragen. Zo heeft hij het afgelopen jaar een oproep gedaan op Periscope. Dat is een live streaming applicatie en daar hebben zevenduizend mensen zijn boodschap bekeken.

Hij riep de kijkers op om geld te storten, want hij had 6.200 euro nodig. Onder meer om een verhuizing naar Los Angeles te bekostigen. Hij liet weten erg arm te zijn en binnen een paar minuten kwamen de eerste donaties al binnen. Overigens heeft Hill tegenwoordig al tweehonderdduizend volgers op verschillende kanalen. Bijvoorbeeld op YouTube, Twitter, Patreon, Instagram en Periscope. Hill richt zich vooral op livestreams, maar plaatst ook berichten en foto’s op de kanalen. Geld verdienen met online bedelen is in elk geval lucratief. Hill verdient er ongeveer al 5.700 euro op maandbasis mee en dat is natuurlijk wel bijzonder. Hill is van mening dat hij de volgers als het ware een online service biedt met zijn geklaag en grappen, waar mensen naar luisteren.