TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Too Good To Go

Geld verdienen met Too Good To Go

Too Good To Go is een app die de gelegenheid biedt om geld te verdienen door te besparen. Daarnaast is er een nobel doel mee gediend, want met de app wordt voedselverspilling voorkomen. De Too Good To Go applicatie wordt steeds bekender en er zijn steeds meer mensen, maar ook winkels die eraan meedoen. Iedereen die de app installeert, heeft de mogelijkheid om in de eigen woonomgeving of werkomgeving te kijken welke winkels ermee doen. Dat zijn bijvoorbeeld bakkerijen, maar ook lunchcafés, supermarkten en benzinepompstations. Het gaat om voedsel dat anders wordt weggegooid vanwege de uiterste houdbaarheidsdatum of omdat het niet meer als vers kan worden aangeboden. De waarde van de voedselproducten is hoger dan wat je moet betalen.

Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij een bakker in de buurt een pakket op te halen voor ongeveer 4 euro en is de waarde daarvan 12 euro. Of haal je bij de supermarkt een pakket van ongeveer 5 euro die 15 euro waard is. Er doen al meerdere supermarkten mee, zoals AH To Go, Spar en Jumbo. Het is niet zo dat alle filialen meedoen en in de grote steden is er uiteraard meer aanbod. De inhoud van de pakketten varieert en daarom is het altijd een leuke verrassing. Je weet namelijk niet wat erin zit. Bij de bakker krijg je misschien broden, bolletjes croissants en zoetigheid. Bij een supermarkt een maaltijdsalade, sushi, pizza, fruit of wat anders dat is overbleven. Iedereen kan lekker eten redden en geld verdienen door voor weinig geld een pakket te ontvangen die meer waard is.