TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Begin 2019 goed en ga geld verdienen vuurwerk opruimen

Begin 2019 goed en ga geld verdienen vuurwerk opruimen

Het begin van 2019 is een goed begin door geld te verdienen met het opruimen van vuurwerk. Er is vast niemand die er rijk van wordt, maar het is in elk geval een leuk zakcentje. Er is weer voor miljoenen euro’s de lucht in geknald. De restanten komen weer neer op de grond. Daarnaast is er altijd vuurwerk op de grond te vinden. Uitgeblust vuurwerk of sierpotten of knallers die niet af zijn gegaan, liggen ook overal. Het is niet verstandig om alsnog te proberen of het vuurwerk afgaat. Het is wel verstandig om het op te ruimen en er geld mee te verdienen. Dat is ook in 2019 weer mogelijk in een groot aantal gemeenten. De bedragen voor het opgeruimde vuurwerk variëren.

De gemeente Barendrecht geeft bijvoorbeeld een vergoeding van 1 euro voor elke ingeleverde vuilniszak met vuurwerkafval. Het gaat hier wel om volle vuilniszakken die een euro waard zijn. Om het meeste geld te verdienen, is aan te raden om er direct op 1 januari 2019 mee te beginnen. Dan ligt het vuurwerkafval letterlijk nog voor het oprapen. De gemeente Barendrecht geeft iedereen de gelegenheid om de volle vuilniszakken met vuurwerkafval op 9 januari in te leveren. Dat is mogelijk tussen 13.00 uur en 16.00 uur op diverse locaties. Zo zijn er meerdere plaatsen in het land waar geld verdienen met vuurwerkafval mogelijk is. Bijvoorbeeld in Ermelo waar 0,50 euro per volle zak gegeven wordt. Hier geldt wel een maximum van vijf volle vuilniszakken per persoon. Ook Harmelen organiseert een actie met een vergoeding van 0,50 euro. Hier krijgen de deelnemers ook een lot om kans te maken op een set met bioscoopbonnen.