TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met geurkaarsen

Geld verdienen met geurkaarsen

Er zijn af en toe producten op de markt die al langer bestaan, maar ineens haast goud waard blijken te zijn. Dat is ook het geval met geurkaarsen, waarmee geld verdienen ineens tot een topniveau is gestegen. De meeste mensen hebben wel eens een geurkaars in huis gehad en in principe is dat dus helemaal niet zo bijzonder. Toch is de markt van geurkaarsen ineens opengebroken met de komst van luxe geurkaarsen.

De prijs van een exclusieve uitvoering loopt zomaar op tot een bedrag van een paar honderd euro. Ook glazen potjes met daarin een kaars die een speciale geur heeft, doen het goed. De meest aparte geuren komen voorbij, zoals de geur van een Indiase roos. Of wat te denken van een kaars die de geur van warme appeltaart afgeeft. Dat is ook handig als er een bezichtiging komt van een huis dat te koop staat en er geen verse appeltaart meer gebakken hoeft te worden. Met de verkoop van geurkaarsen is veel geld te verdienen.

Er zijn winkels waar de prijs van een enkele geurkaars oploopt tot een bedrag van 500 euro. Nu is het heel gemakkelijk om eens een workshop kaarsen maken te gaan volgen. Of zelf de informatie bijeen te vergaren. Daarna is het nog de kunst om wat verder de diepte in te gaan en een speciale geur te ontwikkelen. Het is ook belangrijk om bij het geld verdienen met geurkaarsen wel te denken aan het design en materiaalgebruik. Het gaat tenslotte niet alleen om de geur, maar om het hele plaatje.