TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als lastminute Sinterklaas

Geld verdienen als lastminute Sinterklaas

Het is misschien een beetje op het laatste moment, maar er is geld te verdienen als lastminute Sinterklaas. Er zijn namelijk altijd mensen die pas op het laatste moment nog op zoek gaan naar een hulpsinterklaas die met pieten cadeautjes langs komt brengen. Je moet natuurlijk wel snel actie ondernemen jezelf aanbieden op advertentiesites. Dat is toch de plek waar mensen gaan zoeken. Ook moet er een Sinterklaaspak komen, maar misschien is er wel iemand in de kennissenkring die nog een pak heeft liggen.

Het feest is compleet als er ook nog een pietenpak te regelen is. op 5 december is het zover en dat is nog maar een dagje weg. Het is echter ook zo dat er mensen zijn die meerdere keren Sinterklaas vieren. Bijvoorbeeld eerst met het eigen gezin en dan in het weekend dat volgt ook nog een keer met opa en oma. Daar liggen ook nog kansen om geld te verdienen als Sinterklaas. Wie zichzelf als hulpsinterklaas aanbiedt en goed voor de dag wil komen, doet er goed aan de kinderen al bij naam te kennen. Het verkrijgen van enige informatie vooraf is dan ook zeker wenselijk. Dat kan dan alvast in het grote boek geschreven worden.

Een voordeel van op deze manier geld verdienen is dat de bezoekjes niet lang hoeven te duren. Sinterklaas en de pieten hebben het natuurlijk enorm druk, zodat er meerdere adresjes te bezoeken zijn tijdens Sinterklaasavond. Vergeet ook niet wat strooigoed mee te nemen, want dat mag natuurlijk niet ontbreken en is altijd een goede binnenkomer.