TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Gafilevrij in Groningen

Geld verdienen met Gafilevrij in Groningen

Geld verdienen op een simpele manier is mogelijk door filevrij te rijden in Groningen. Iedereen die in de avondspits rond Groningen filevrij rijdt, heeft de mogelijkheid om voor cadeaus te sparen. De waarde ervan loopt op tot 275 euro aan cadeaus. Er zijn verschillende opties beschikbaar om te sparen. Bijvoorbeeld door wat vaker thuis te werken in plaats van naar het werk toe te gaan. Of de avondspits te mijnen door ervoor of erna pas te gaan rijden. Een andere optie is met de fiets te gaan of met het openbaar vervoer. Daarnaast is het nog mogelijk om via een P + R te reizen. De zuidelijke ringweg tussen het Europaplein en Julianaplein is druk en het is de gemeente er alles aangelegen om Groningen Bereikbaar te houden. Meedoen is heel simpel.

Eerst moet de app TimesUpp gedownload worden en daarna is het een kwestie van aangeven mee te willen doen. Even de gegevens invullen en daarna de avondspits mijden in Groningen is voldoende om automatisch credits te sparen. Er zijn uiteraard wel een aantal eisen om mee te mogen doen. Dat is in elk geval als iemand eenmaal per week gedurende een periode van vier weken rond de zuidelijke ringweg rijdt. De gespaarde credits hebben een bepaalde waarde en zijn in te wisselen in de webwinkel van Gafilevrij. Er is tevens een optie om punten te verdienen. Bijvoorbeeld 100 punten voor het mijden van de spits en 250 punten voor het meer mijden van de spits. Met de punten is er sprake van een aparte competitie.