TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen tijdens fantastische vakanties

Geld verdienen tijdens fantastische vakanties

Wie graag op vakantie gaat en het liefst waanzinnige avonturen beleeft, heeft de mogelijkheid om geld te verdienen. Er is een rijke familie die op zoek is naar vakantiegezelschap om van de reizen foto´s te maken. De bestemmingen zijn in elk geval geweldig. Hoe leuk is het wel niet om geld te verdienen tijdens fantastische vakanties. Zo wordt bijvoorbeeld verwacht dat de uitverkorene meegaat naar de Malediven om te duiken. Ook is het de bedoeling om in de Alpen te gaan skiën en carnaval te vieren in Rio de Janeiro. De vacature is voor de geïnteresseerden te vinden op Perflocal. Dat betekent dat je om voor de positie in aanmerking te komen wel moet kunnen fotograferen.

Perflocal is namelijk een platform om fotografen te boeken voor uiteenlopende gelegenheden. Dit aanbod is natuurlijk wel helemaal uniek te noemen. Vooral als je bedenkt dat je een jaarsalaris krijgt toegewezen van maar liefst 80.000 pond. Dat is omgerekend naar een bedrag in euro´s per maand maar liefst 7.400 euro. Alle kosten komen voor een vergoeding in aanmerking. Daarnaast krijgt de geselecteerde fotograaf zelf ook nog vakantie. In een jaar zijn er dertig dagen vakantie om op te nemen. Er moet wel wat voor gedaan worden. Een werkdag duurt bijvoorbeeld maximaal tien uur en de familiemomenten zijn belangrijk om vast te leggen. In de praktijk komt het erop neer dat je elk moment haast beschikbaar moet zijn om naar het buitenland te reizen. Een reis duurt maximaal drie maanden, maar de volgende vakantie kan zich alweer snel aandienen.