TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als partner van loterijwinnares

Geld verdienen als partner van loterijwinnares

Het is een wat ongebruikelijke manier van geld verdienen, maar voor heel wat mannen een droom. Er is namelijk een jonge loterijwinnares die op ziek is naar een partner en daar maar liefst 60.000 pond per jaar voor overheeft. Jane Park is die loterijwinnares van 23 jaar en komt uit Schotland. Jane heeft al heel wat verschillende relaties achter de rug die niet echt succesvol zijn gebleken. Er is nu een plan van aanpak opgesteld met het aanbieden van 60.000 euro pond op jaarbasis om haar als partner gelukkig te maken. Een aantal van de vorige relaties zijn om verschillende redenen mislukt. Zo ging zij een tijdje m met de voetballer Jordan Pigott, maar dat liep uiteindelijk op niets uit.

Een andere relatie had zij met Sam Callahan die bekend is van de X-factor. Sam ging echter vreemd en dat betekende het einde van weer een relatie. Jane wil dat niet meer en wil als jonge miljonair haar geld inzetten om een partner te krijgen die haar wel gelukkig maakt. Het is zelfs de bedoeling om een website op te richten, waar mannen de mogelijkheid krijgen zich te presenteren. Het is dus mogelijk om geld te verdienen als toekomstig partner van de loterijwinnares. Het is overigens wel de bedoeling om het geld onder meer te besteden aan Jane Parker. Wie haar partner wordt, krijgt dus een belangrijke taak en moet haar bijvoorbeeld ook mee uit eten nemen. Daar is het geld dus voor een deel voor bedoeld. Verder wordt trouw vereist en Jane is best bereid om daar een prijs voor te betalen.