TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met parkeerplek

Geld verdienen met parkeerplek

Geld verdienen met een parkeerplek is beter dan er steeds geld aan uit te moeten geven. De parkeerkosten rijzen in veel gemeentes de pan uit. Dan is er nog niet eens gesproken aan het gebrek aan parkeerplaatsen. Er zijn meer dan acht miljoen wagens in Nederland die allemaal een plekje moeten hebben. Dat biedt in elk geval een optie om geld te verdienen met parkeren. Het is dan ook mogelijk om geld te verdienen met parkeren via zogenoemde parkeergaragefondsen. Deelname aan een dergelijk fonds levert als alles goed gaat een aantrekkelijk rendement op. Aangezien het hier om een belegging gaat, zijn er uiteraard geen garanties voor wat betreft de uiteindelijke opbrengst. Het is overigens wel een voordeel dat veel parkeergarages meerjarige contracten met partijen hebben.

Bijvoorbeeld met Q-park. Elke beleggingsvorm brengt risico’s met zich mee en dat geldt ook als iemand op deze manier geld wil verdienen aan parkeren. Een parkeergarage kan in waarde dalen net als dat de optie bestaat dat de totale huuropbrengst ervan lager is dan werd geschat. Geld verdienen aan parkeren is op deze manier ook mogelijk voor particulieren. In het verleden was dat minder gebruikelijk, maar tegenwoordig zijn er al meerdere beleggingsfondsen die zich richten op parkeervastgoed. Er is onlangs een nieuw fonds gestart waar deelname mogelijk is vanaf een bedrag van 10.000 euro. Wie nog geld op de plank heeft liggen en daarmee wil verdienen, heeft dus de mogelijkheid om in te stappen. Het gaat om twee parkeergarages, waarvan een in Amsterdam en de ander in Rotterdam.