TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met zorgtoeslag

Geld verdienen met zorgtoeslag

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dat betekent dat er weer veel nieuwe studenten zijn die natuurlijk allemaal op een gemakkelijke manier geld willen verdienen. Er is een gemakkelijke manier om geld te verdienen voor de studenten die 18 jaar worden en zelfstandig een zorgverzekering moeten afsluiten. Het is namelijk zo dat studenten over het algemeen in aanmerking komen voor zorgtoeslag omdat het inkomen dat verdiend wordt te laag is. De zorgtoeslag wordt maandelijks uitgekeerd aan degene die er recht op hebben. De maximale toeslag die wordt toegekend, bedraagt 94 euro en daar hebben de meeste studenten gelet op het beperkte inkomen recht op.

Bij het afsluiten van een zorgverzekering dient er dan voor de goedkoopste basisverzekering gekozen te worden. Daarnaast dient er vrijwillig een hoger eigen risico te worden aangegaan. Het kost wel even tijd om te ontdekken welke verzekeraar de goedkoopste basisverzekering biedt en de hoogste korting op basis van het hoogste vrijwillig eigen risico, maar dan is het ook mogelijk om geld te verdienen. Bijvoorbeeld als er een premie van 78 euro per maand betaald moet worden met het hoogste vrijwillig eigen risico. In dat geval is de zorgtoeslag aanzienlijk hoger in vergelijking met de premie die per maand moet worden betaald. Er wordt dan wel een risico genomen, zodat deze optie vooral ideaal is als er in een jaar geen betaling op basis van het eigen risico hoeft plaats te vinden. Elke maand is het weer mogelijk om geld te verdienen met de zorgtoeslag door wat meer risico te nemen.