TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met stuntaanbiedingen

Geld verdienen met stuntaanbiedingen

Geld verdienen is vanuit verschillende invalshoeken mogelijk. De focus ligt daarbij vaak op het verdienen en minder op het besparen. In de tweede situatie is er echter ook sprake van geld verdienen, want geld dat anders was uitgegeven blijft nu in de portemonnee. Bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van stuntaanbiedingen. Het stunten met prijzen is op dit moment vooral in het nieuws als het om drank gaat. Zo profiteren jongeren en studenten, maar eigenlijk iedereen die een feestje geeft of van een drankje houdt van de mogelijkheid om twee kratten bier voor de prijs van één aan te schaffen. Dat bespaart al een leuk bedragje en vooral als er een feest gegeven wordt en er meerdere kratten moeten worden ingeslagen.

Op dit moment is het nog toegestaan dat supermarkten met dergelijke stuntaanbiedingen voor drank komen en is het dus nog mogelijk om er geld aan te verdienen. De kans bestaat echter dat het niet heel lang meer duurt voordat het verboden wordt om met de stuntaanbiedingen voor drank geld te verdienen. Staatssecretaris Blokhuis is bovendien voornemens om drank een hogere prijs te geven. Daarbij zou onder meer de accijns op alcohol ieder jaar met de inflatie mee moeten stijgen. Bovendien is het de bedoeling om een minimumprijs in te stellen. De aanbieders van drank zien graag dat de plannen van tafel gaan en laten hun bereidheid zien om de stuntaanbiedingen voor drank te beperken. In plaats van twee voor de prijs van een kan er dan een korting van bijvoorbeeld 30% of 40% komen. Op dit moment is het echter nog niet zover en kan iedereen nog geld verdienen met de stuntaanbiedingen.