TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in acht weken

Geld verdienen in acht weken

Er zijn allerlei banen en bijbanen die de gelegenheid bieden om geld te verdienen. Per 1 oktober is er de mogelijkheid om in acht weken tijd geld te verdienen. Dat kan door via Randstad aan de slag te gaan bij de grootste webwinkel van het land. De functie houdt in dat er bedrijven worden benaderd om cadeaukaarten aan te bieden. De tijdelijke baan voor acht weken is een fulltime job en de startdatum is 1 oktober.

In de periode van acht weken kan er mooi geld worden verdiend om er met de kerst lekker warmpjes bij te zitten. Het startsalaris ziet er prima uit en elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel. De cadeaukaarten die aan bedrijven worden aangeboden, kunnen gebruikt worden door deze bedrijven om met de kerst cadeau te doen aan de werknemers. Dat is nog weer eens wat anders dan een standaard kerstpakket waarvan de helft van de inhoud eerst in de kast verdwijnt en pas bij het opruimen weer eens in handen wordt genomen.

Het is een leuke uitdaging om op deze manier in een periode van acht weken tijd geld te verdienen. Er wordt voor deze functie een MBO-niveau gevraagd net als dat er een eis is dat er foutloos Nederlands gesproken en geschreven wordt. De startdatum ligt niet in de verre toekomst, zodat iedereen die deze leuke baan wil hebben voor acht weken er wel snel bij moet zijn. Dan kunnen er ook meteen al plannen voor de kerst gemaakt worden. Bijvoorbeeld om met het verdiende geld kerst in het buitenland te vieren.