TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je smartphone

Geld verdienen met je smartphone

Er zijn meerdere opties beschikbaar om geld te verdienen met je smartphone. Zo zijn er verschillende applicaties die te installeren zijn en waarmee een zakcentje te verdienen is. Bijvoorbeeld met het maken van foto’s van bepaalde artikelen in winkels. Er is echter ook een andere manier waarop het maken van foto’s met de smartphone geld kan opleveren. Het is daarbij wel van belang dat de kwaliteit van de foto’s die met de mobiel gemaakt worden goed is. Dat kan namelijk net het verschil maken. Er worden diverse wedstrijden gehouden, waarbij de mooiste foto’s met een prijs worden beloond. Een voorbeeld daarvan is de iPhone Photography Awards.

De mooiste foto’s die met een iPhone zijn gemaakt, vallen in de prijzen. Als er sprake is van foto’s die met een ander merk smartphone zijn gemaakt, is het eveneens mogelijk om een prijs te winnen. Daar is een aparte wedstrijd voor in de vorm van de Mobile Photography Awards. Wie geld wil verdienen met het maken van foto’s met de smartphone doet er goed aan zich er wat meer in te verdiepen. Het is natuurlijk niet zo dat een geschoten plaatje meteen al kans op het winnen van een prijs biedt. De lichtinval is bij een foto vaak belangrijk en dat is dus al een aspect waarmee rekening te houden is. Ook de bijzonderheid van het onderwerp speelt een rol bij het uitreiken van de prijzen. Wie denkt kans te maken, heeft altijd de mogelijkheid om met een van de vele fotowedstrijden mee te doen.