TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met reclame in je oksels

Geld verdienen met reclame in je oksels

Japan is een land waar je wel vaker vreemde dingen ziet, maar dat je geld kunt verdienen met reclame in je oksels is weer wat nieuws. Het is mogelijk om geld te verdienen in Japan door reclame in je oksels te dragen en natuurlijk te tonen. De locatie daarvoor is het openbaar vervoer en dan is het de bedoeling de arm in een lus boven je hoofd te steken. De reclame is dan voor iedereen goed zichtbaar. Het opmerkelijke nieuws is opgepikt door The Guardian die erachter gekomen is dat The Wakino Ad Company met het opmerkelijke plan is gekomen. Nu is het niet zo dat er al enorm veel aanmelders zijn.

Of dat het meteen tot een groot succes is uitgegroeid. Dat geldt voor beide kanten. Er zijn nog maar weinig adverteerders die heil zien in deze manier van reclame maken en ook zijn er nog weinig mensen bereid om reclame in de oksel te dragen. Het bedrijf dat er wel wat in ziet, heeft overigens zelf ook wat met oksels. Het gaat hier namelijk om een bedrijf dat producten maakt om okselhaar weg te nemen. Seishin Biyo Clinic is het bedrijf dat het wel ziet zitten. Nu moeten er nog Japanners gevonden worden die met de reclame willen rondlopen. Wie in de toekomst op vakantie gaat en reclame ziet in oksels weet met deze informatie wel dat het dus een nieuwe vorm van marketing is. Het is bovendien wel een simpele manier om geld bij te verdienen met de armen omhoog.