TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als host op Rembrandtplein in Amsterdam

Geld verdienen als host op Rembrandtplein in Amsterdam

Het Rembrandtplein is een populaire uitgaansplek en er komen enorm veel toeristen op af die graag willen weten wat de leukste plekjes zijn. Of waar het mogelijk is om te eten. Om alles in goede banen te leiden en het plein aantrekkelijker te maken, is er een nieuwe functie ontstaan. De functie van host op het Rembrandtplein in Amsterdam met de garantie om geld te verdienen. De host vervult de functie van gastheer of gastvrouw en verstrekt informatie aan bezoekers op en rond het Rembrandtplein. Er is sprake van een informatief deel als het gaat om de werkzaamheden, maar van de host wordt eveneens verwacht om op zaken te wijzen die niet kunnen.

Bijvoorbeeld als er ergens een fiets verkeerd wordt neergezet waar dat niet is toegestaan. De host moet dan ook snel kunnen schakelen, maar er is absoluut geen sprake van een beveiligingsfunctie. Het is wel belangrijk dat de gastheer of gastvrouw om op deze manier geld te verdienen stevig in de schoenen moet staan. Het werk begint al om 20.30 uur en gaat door tot 04.30 uur in de ochtend. Dat betekent dat er ook dronken mensen rondlopen of mensen die onder invloed zijn van drugs. Hier moet men wel tegen kunnen en dat geldt ook voor als er opstootjes op het plein ontstaan. De host hoeft niet op te treden bij schermutselingen, maar kan direct via de portofoon contact opnemen met politie en handhaving. Geld verdienen met deze bijbaan kan gedurende 16 uur per week met een toeslag op de vrijdagnacht en zaterdagnacht.