TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met lopen via Sweatcoin app

Geld verdienen met lopen via Sweatcoin app

Er is weer een nieuwe manier om geld te verdienen. De app Sweatcoin biedt namelijk de gelegenheid om geld te verdienen door te lopen. Het mag voor zich spreken dat degene die deze app al ontdekt hebben er blij mee zijn. De stappen die gezet worden door te lopen worden geregistreerd in de Sweatcoin app en die stappen zijn geld waard. Je krijgt niet echt geld in handen, maar ontvangt Sweatcoins. Deze coins zijn in te wisselen en op deze manier is het dus mogelijk om geld te verdienen. De app werkt als een soort van stappenteller. Elke stap wordt bijgehouden en de Sweatcoins kunnen voor geld of voor spullen ingeruild worden.

Bij het gebruikmaken van de app dient er wel toestemming gegeven te worden om de locatie te bepalen. Nadat er vijftienhonderd stappen zijn gezet, is er sprake van de verdienste van 1 Sweatcoin. Verder is er een maximum gesteld aan het aantal coins dat verdiend kan worden en dat aantal komt uit op 5 Sweatcoins. Op maandbasis is het mogelijk om maximaal 1.500 coins te verdienen. Dat kunnen er echter meer worden als de gebruiker bereid is om geld neer te leggen. Dan wordt het maximum per dag 200 en per maand 600. Er kan worden betaald met 30 Sweatcoins om van deze optie gebruik te maken. Wie op deze manier met lopen geld wil verdienen, dient er rekenen mee te houden dat de uitbetaling via PayPal gaat in dollars. Momenteel is de enige uitbetaling mogelijk vanaf 1.000 dollar. Daar moeten dus wel heel wat stappen voor gezet worden.