TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met filmen van enge plekken

Geld verdienen met filmen van enge plekken

Het maken van videofilmpjes over de meest uiteenlopende onderwerpen is een manier om geld te verdienen en zeker als er veel trouwe volgers zijn. Een bijzonder onderwerp is het filmen van enge plekken om daarmee geld te verdienen. Govert is een jongen die filmpjes maakt van locaties waar anderen niet heen gaan en deze op YouTube plaatst. Hij heeft in totaal al tweehonderdduizend volgers en laat plekken zien op de wereld waar een doorsnee persoon niet zo snel komt. Of zelfs nooit komt. De locatiefilmer is ooit gestart met gamen, maar de laatste jaren heeft zijn leven een andere wending genomen als Urban Explorer. Er worden allerlei locaties bezocht die een verhaal hebben. Zo worden er fabrieken, maar ook nazikampen, bunkers en bossen bezocht.

De locatie die bezocht wordt om gefilmd te worden, heeft altijd een bepaalde geschiedenis. Onlangs is de filmer nog in Griekenland op een verlaten vliegveld geweest en in België is er een nooit afgebouwde metrotunnel ontdekt. Het is een bijzondere manier van geld verdienen, waarbij de kijker in spanning afwacht wat er komen gaat en of er wat komen gaat. Naast het filmen van uiteenlopende locaties zijn er ook mogelijkheden om geld te verdienen door bijvoorbeeld te zoeken naar spookachtige bestemmingen. Bijvoorbeeld verlaten kastelen in Engeland of in Frankrijk om op zoek te gaan naar spoken of vreemde gebeurtenissen en deze vast te leggen op film. Ook hierin zijn al meerdere personen actief en zo kan iedereen die geld wil verdienen de filmcamera pakken en vreemde locaties bezoeken.