TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als buurtpunt voor pakketjes

Geld verdienen als buurtpunt voor pakketjes

Het komt vaak voor dat consumenten online een bestelling doen en het pakketje laten bezorgen, maar op de dag van ontvangst niet thuis zijn. Met een beetje geluk wordt de bestelling dan bij de buren afgeleverd en anders moet het pakketje eventueel bij een afhaalpunt afgehaald worden. Hier is er sprake van een situatie, waarbij geld verdienen als buurtpunt voor pakketjes mogelijk is. Iemand die bijvoorbeeld een groot deel van de dag thuis of vooral thuis aan het werk is, kan voor anderen in de buurt pakketjes aannemen. Daar kan een vergoeding tegenover staan, zodat geld verdienen met het in ontvangst nemen van pakketjes tot de opties behoort.

Bijvoorbeeld via Hormerr. Dat is een bedrijf dat een platform biedt aan particulieren, maar ook aan winkels om als buurtpunt voor pakketjes op te treden. Het is niet zo dat er de hele dag door dan mensen aan de deur bellen om de bestelling op te halen, want de particulier kan zelf aangeven wat de tijden zijn. De ene dag wordt er misschien een enkel pakket afgegeven en op een andere dag kunnen dat er zomaar tien zijn. De ontvanger wordt er overigens niet rijk van, want er geld een vaste vergoeding per keer dat er een bestelling in ontvangst wordt genomen. Het is echter wel geld dat gemakkelijk wordt verdiend, want de deur hoeft alleen maar te worden opengedaan. Overigens doet PostNL er ook van alles aan om het bezorgen en afhalen gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld met de plaatsing van pakketautomaten en briefautomaten.