TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met online klusjes

Geld verdienen met online klusjes

Geld verdienen met online klusjes is met de grote marktplaats Fiverr voor iedereen weggelegd. Het is een marktplaats waarop iedereen diensten kan aanbieden. Er zijn professionals die zich aanbieden, zoals voor webdesign of voor het maken van animaties. Er is echter ook een groot aanbod van personen die gewoon wat leuks kunnen en daarvoor hun dienst aanbieden. Bijvoorbeeld een liedje zingen op verzoek wat dan digitaal verzonden wordt. Of een dansje maken. Ook het maken van een portret is een voorbeeld van een mogelijkheid om geld te verdienen met online klusjes. Het is een platform waar iedereen welkom is. Klusjes heten op de marktplaats gigs en de minimumleeftijd voor aanmelding is 13 jaar.

Na aanmelding kan het geld verdienen beginnen met het aanbieden van online klusjes. Het geld komt natuurlijk pas binnen als iemand op het platform interesse heeft in de aangeboden dienst. Om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden, is het aan te raden eens een bezoekje te brengen aan Fiverr. In de categorie Fun & Lifestyle is er bijvoorbeeld een grote variatie aan gigs te vinden. Op deze manier kan er alvast wat inspiratie worden opgedaan. Het is een leuke manier om wat bij te verdienen voor iedereen die wat te bieden heeft. Dat kan een verborgen talent zijn, wat er nu uit kan komen, maar ook een dienst die gerelateerd is aan een hobby. Fiverr verdient aan het platform door een commissie in te houden op de verdiensten van de aanbieders van online klusjes en de rest kan worden uitbetaald.