TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Fortnite

Geld verdienen met Fortnite

Fortnite is een populair spel en wordt over de hele wereld iedere dag door meer dan 3 miljoen spelers gespeeld. Spelers die er goed in zijn, hebben zelfs de mogelijkheid om er geld mee te verdienen. Het geld verdienen met Fortnite is mogelijk door coach of trainer te worden. Dat houdt in dat er bijvoorbeeld hulp geboden wordt aan spelers die zich willen ontwikkelen in het spelen van Fortnite Battle Royale. Een trainer inhuren kost geld en er bestaat dan ook een optie om wel 30 euro per uur te verdienen. Niet iedereen kan zomaar trainer worden, want er is wel een voorwaarde aan verbonden.

De speler die als coach geld wil verdienen, moet in elk geval vijfentwintig keer zelf een Victore Royale hebben gescoord. In het spel worden er in totaal honderd spelers op een eiland geplaatst, waar een dodelijke storm voorbij komt die om de paar minuten toeneemt in omvang. Het totale speelveld wordt daardoor kleiner, maar spelers dienen zich te wapenen tegen de grote storm en doen dat met bouwmaterialen en met wapens om als laatste speler op het eiland over te blijven. Wie niet zo goed is in het spel en een keer als laatste wil overblijven, heeft dus de mogelijkheid om een trainer in te huren. Daar moet voor worden betaald, maar dan is er ook de kans om vooruit te komen in het spel. Bovendien kunnen er dan na de training als het goed is vaker overwinningen behaald worden, zodat er in de toekomst wellicht ook een functie als trainer is weggelegd.