TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen na update GTA Online

Geld verdienen na update GTA Online

Er is recent een update gerealiseerd voor de game GTA Online en daarmee wordt tevens de mogelijkheid geboden om geld te verdienen. Dat kan doordat er in deze periode flink bespaard kan worden doordat er enorm veel kortingen worden aangeboden. De kortingen variëren qua hoogte en zijn onder meer van toepassing op de legervoertuigen in het spel van GTA Online. Geld verdienen kan nu door te besparen op de aanschaf van de legervoertuigen. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een korting van 25% Vom-Feuer Anti-Aircraft Trailer net als op HVY Nightshark waar ook een korting van 25% op wordt gegeven. Een korting van 30% is van toepassing op Mobile Operations Center Cabs en op Mobile Operations Center Bays.

Naast de optie om geld te besparen en dus te verdienen met de aankoop van legervoertuigen wordt deze optie eveneens geboden als het gaat om de bunkers die beschikbaar zijn na de Gunrunning update. De kortingen op de bunkers in het spel van GTA Online zijn hoog en variëren van 30% tot zelfs 50%. De hoogste korting wordt verstrekt op de Farmhouse Bunker en de Smoke Tree Road Bunker kent bijvoorbeeld een kortingspercentage van 40%. De bunkers en de legervoertuigen zijn niet de enige objecten waarmee geld verdienen nu mogelijk is, want de normale voertuigen leveren eveneens een besparing op bij aanschaf. Het gaat om een korting van 25% voor de hypercar Overflod Autarch en voor de eletric-sportscar Pfister Neon. De upgrade van GTA Online biedt met de kortingen meteen leuke mogelijkheden om geld te verdienen.