TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met bughunt

Geld verdienen met bughunt

Geld verdienen op een leuke manier door bijvoorbeeld naar alles van Netflix te kijken, is nu voor een grotere groep mogelijk. Tot voor kort was het zo dat bughunt alleen geschikt was voor een beperkte groep, maar nu kan iedereen geld verdienen via deze streamingsdienst. Het is overigens geen gemakkelijke opgave om op deze manier met het vinden van bugs geld te verdienen. Als er fouten worden ontdekt, is dat geld waard. Netflix is er namelijk bij gebaat dat er zich zo min mogelijk fouten en bugs voordoen. Er ligt dus een kans voor de echte bingewatchers om geld te verdienen. De hoogste beloning die verkregen kan worden, is 12.000 euro.

Het moet dan wel echt gaan om een grote fout of bug, want als het om kleine foutjes gaat, is de beloning natuurlijk ook een stuk minder. Het is wel zo dat de kleinere fouten toch ook de moeite waard zijn om op te sporen. Hiervoor kan er ook al snel op een beloning worden gerekend van een paar honderd dollar. De gemiddelde beloning is ook bekend en die komt ongeveer uit op een bedrag van 1.000 euro. Het is in elk geval een leuke manier om geld te verdienen en als er geen foutjes gevonden worden, is het nog altijd leuk om naar de series te kijken. Het is dus zeker de moeite waard om mee te doen aan een bughunt en te ontdekken of er misschien foutjes zijn die geld op kunnen leveren. Misschien wordt het wel een leuk extra zakcentje.