TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in Almere en in Brabant

Geld verdienen in Almere en in Brabant

Als het gaat om de regionaal sterke economie dan zijn Almere en Brabant de plekken in Nederland om geld te verdienen. Naast Almere is ook Eindhoven een plaats die economisch bijzonder sterk zijn en met de groei het afgelopen jaar dan ook uitgekomen zijn boven het gemiddelde groeipercentage in Nederland. Het Centraal Bureau voor Statistiek heeft de cijfers naar buiten gebracht en als er naar de informatie wordt gekeken, blijkt dat Eindhoven een echte krachtpatser is op het vlak van de economische groei. Het landelijke gemiddelde ligt qua economische groei op 3,2% en als er naar Eindhoven en omgeving wordt gekeken, ligt de groei op 6,5%.

Dat is nogal een verschil en in het zuidoosten van Brabant is er eveneens sprake van een hogere groei dan het landelijke gemiddeld. Hier komt het percentage uit op 4,9%. Er zitten een aantal grote bedrijven in Eindhoven en in de regio, zoals ASML en VDL. Bovendien hebben zich rond de universiteit een groot aantal bedrijven gevestigd die regionaal in enorme impulsen voorzien. Naast Brabant doet ook Almere het uitstekend als het gaat om de economische groei en liggen daar ook grote kansen om geld te verdienen. De economische groei in Almere komt met 4,9% ook uit boven het gemiddelde dat landelijk is vastgesteld. Buiten de Randstad lijkt er meer ruimte te zijn voor groei dan in de Randstad en dat heeft ook weer te maken met de gelegenheid dat de bevolkingsgroei daar nog alle ruimte heeft om toe te nemen. Dat zorgt weer voor meer huizenbouw en winkels.