TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met moedermelk

Geld verdienen met moedermelk

Er zijn soms zaken waarbij iedereen zich afvraagt of er nou aan alles geld moet worden verdiend. Zo was onlangs in het nieuws dat een 24-jarige vrouw uit Cyprus geld aan het verdienen is met de verkoop van moedermelk. Zelf maakte de vrouw meer moedermelk aan dan haar eigen kind nodig had en nu wordt het overschot verkocht aan anderen. Het zijn onder meer mannen die aan bodybuilding doen en moedermelk afnemen. De specifieke bestanddelen in de moedermelk zouden namelijk goed zijn voor de spieren. De Daily Mail heeft geschreven dat deze vrouw met de verkoop al meer dan 5.000 euro verdiend heeft. Nadat het tweede kind van de vrouw werd geboren, bleek al snel dat zij een overschot aan moedermelk produceerde en zij besloot om dat in de vriezer te bewaren.

In eerste instantie werd de melk nog wegegeven aan andere moeders die zelf problemen hadden met het op natuurlijke wijze voeden van hun kind. Er kwamen echter ook vragen uit onverwachte hoek, want er waren opeens mannen geïnteresseerd. De melk is namelijk goed voor bodybuilders en dan met name op het gebied van de massa van de spieren. Geld verdienen met moedermelk te verkopen werd op dat moment ineens een optie. Overigens heeft de vrouw ook te maken gekregen met mannen die een bepaalde fetisj hadden en graag moedermelk wilden afnemen. Voor ongeveer 28 milliliter aan moedermelk verdient de vrouw 1 euro en er wordt moedermelk op aanvraag verkocht. Er is zelfs een speciale groep op Facebook aangemaakt. In Nederland is het overigens mogelijk om moedermelk te doneren aan de Nederlandse Moedermelk bank en is het niet toegestaan om de melk te verkopen.