TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met quizspel

Geld verdienen met quizspel

Geld verdienen door een spelletje te spelen en vragen te beantwoorden, is mogelijk met HQ Trivia. Dit is namelijk een quizgame waarmee je door vragen goed te beantwoorden een geldprijs kunt winnen. Het spelletje is zowel beschikbaar voor iOS toestellen als voor Android apparaten. In Amerika is de quizgame in elk geval al enorm populair geworden, maar ook spelers in andere landen kunnen deelnemen. Er moet dan wel rekening gehouden worden met de tijd. Het is in Amerika natuurlijk vroeger dan in Nederland. Wie mee wil doen, kan om 21.00 uur in de avond klaar gaan zitten en wie goed is, heeft de mogelijkheid het spel helemaal uit te spelen tot 03.00 uur.

Het leuke van HQ Trivia is dat het spel begeleid wordt door een echte quizmaster. Ieder spel bestaat in totaal uit twaalf vragen en spelers kunnen uit verschillende antwoorden een keuze maken. Er doen duizenden mensen aan deze quiz mee en op elke vraag moet binnen tien seconden een antwoord gegeven worden. Bij een fout antwoord is het spel afgelopen en moet er op een volgende ronde gewacht worden. Wie alle twaalf vragen goed heeft beantwoord, wint een prijs. Als er meerdere winnaars zijn, wordt de pot gedeeld. Elke game kent overigens weer een andere prijzenpot. De ene keer kan er 1.000 dollar gewonnen worden en een andere keer is dat bedrag 10.000 dollar. Overigens is het mogelijk om na het afvallen tijdens een game nieuwe levens te gebruiken. Deze nieuwe levens zijn te verdienen door bijvoorbeeld vrienden bij de quizgame aan te melden.