TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met bitcoin nog mogelijk?

Geld verdienen met bitcoin nog mogelijk?

De hausse van bitcoin die zich ontwikkelde in het derde kwartaal van 2017 lijkt wat voorbij te zijn. De koers is onder de 6.000 dollar aangekomen en dat scheelt toch al 14.000 dollar met het hoogste punt van de koers in 2017. Nu kan de koers weer snel veranderen en is het de vraag of geld verdienen met bitcoin nog mogelijk is. Er worden door verschillende landen steeds strengere regels gehanteerd. Dat heeft een slechte invloed op de koers van de bitcoin en doet veel particulieren besluiten om toch maar het zekere voor het onzekere te nemen en uit te stappen. Dat doet de koers natuurlijk extra delen, maar biedt ook weer mogelijkheden voor degene die bereid zijn veel risico te nemen.

De koersval van de afgelopen tijd kan doorzetten, maar het is ook zomaar mogelijk dat er ineens weer een omslag komt. De interesse voor bitcoin is in 2017 wereldwijd toegenomen en velen waren bang om de boot te missen en zijn gaan investeren in deze digitale munt. De interesse voor bitcoin heeft er eveneens voor gezorgd dat de ogen ineens gericht werden op alternatieve coins. De zogenoemde altcoins, waar ethereum en ripple een voorbeeld van zijn. De koersval van bitcoin heeft zijn weerslag op deze altcoins die ook in waarde zijn gedaald. Wie bereid is veel risico te nemen met de kans om geld te verdienen met bitcoin kan de koersontwikkeling het beste nog even in de gaten houden om op het ideale moment in te stappen. Let wel op, want het is een risicovolle keuze, waarbij geld dat geïnvesteerd is verloren kan gaan.