TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Leuk geld verdienen met CryptoKitties

Leuk geld verdienen met CryptoKitties

Het is mogelijk om op een leuke manier geld te verdienen. Dat kan namelijk door CryptoKitties te gaan spelen. Het bijzondere van dit speel waarmee geld verdienen tot de mogelijkheden behoort, is dat het blockchain systeem van ethereum hiervoor gebruikt wordt. CryptoKitties zijn digitale katten en kunnen in de verte vergeleken worden met digitale eenheden, zoals ethereum. Het spel is overigens gelanceerd door Axion Zen en het doel van het spel is om de digitale katten online te kopen, te fokken en de kleine kittens bijvoorbeeld weer te verkopen. In plaats van dat er met euro’s betaald wordt, dient er met ethereum afgerekend te worden. Dat is een cryptomunt die overigens wel met euro’s kan worden aangeschaft.

CryptoKitties is al een echte hype geworden en heeft eerder door de toenemende populariteit de handel in ethereum al eens vertraagd. Door de game aan te bieden op een blockchain is er sprake van de mogelijkheid om een grote groep mensen op een laagdrempelige manier met het systeem en de technologie kennis te maken. Iedere vijftien munten komt er een kat te koop op de marktplaats van CryptoKitties. Het systeem maakt deze katten geautomatiseerd aan. Deelnemers aan het spel kunnen met ether een kat aanschaffen en vervolgens andere katjes gaan fokken, maar dan moet natuurlijk wel eerst een geschikt partner voor de kat gevonden worden. Na het paren komt er een kitten die over unieke kenmerken beschikt en deze kan te koop gezet worden op een veiling. De eigenschappen bepalen hoeveel geld het kleine katje waard is.