TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met afval van vuurwerk en kerstbomen

Geld verdienen met afval van vuurwerk en kerstbomen

Met de start van het nieuwe jaar worden er veel kerstbomen uit huis gedaan net als dat er op straat nog veel afval van vuurwerk te vinden is. Dat biedt in verschillende gemeentes de gelegenheid om geld te verdienen met het inzamelen van afval van vuurwerk en van kerstbomen. Bijvoorbeeld in de gemeente Doetinchem waar de inwoners met vuurwerkafval geld kunnen verdienen. Deze gemeente doet er nog een schepje bovenop en biedt tevens de gelegenheid om kans te maken op het winnen van een prijs. Elke zak van 60 liter die gevuld wordt met vuurwerkafval levert al 1 euro op. Daarnaast krijgt degene die de zak heeft ingeleverd er ook een lootje voor. Het lot biedt de mogelijkheid om een bioscoopbon te winnen.

Er zijn in de gemeente Doetinchem in totaal vijftig bioscoopbonnen beschikbaar en op 8 januari worden de winnaars bekendgemaakt. In het stadhuis kunnen er speciale zakken afgehaald worden die gevuld kunnen worden met vuurwerk. Er zijn meerdere gemeenten in Nederland die de gelegenheid bieden om met vuurwerkafval of met kerstbomen geld te verdienen. Het is voor jongeren die deze week nog vakantie hebben een ideale mogelijkheid om een extra zakcentje bij te verdienen. Wie op deze wijze geld wil verdienen, kan bij de eigen gemeente nagaan wat de mogelijkheden zijn. De regels kunnen namelijk per gemeente wel verschillen. Bij het verzamelen van kerstbomen zijn er doorgaans meerdere brengpunten beschikbaar in de gemeente om de kerstbomen daar in te leveren en er wat extra geld mee te verdienen.