TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met ontzorgen van senioren

Geld verdienen met ontzorgen van senioren

Geld verdienen met het ontzorgen van anderen is op vele manieren mogelijk. Een mogelijkheid om nu en in de toekomst geld te verdienen, is met het ontzorgen van senioren. Het is de bedoeling dat senioren veel langer thuis blijven wonen dan voorheen het geval is geweest. Daar liggen kansen voor het oprapen met het aanbieden van een verscheidenheid aan diensten. In 2030 is het aantal personen dat 65 jaar of ouder is, verdubbeld ten aanzien van het jaar 2000.

Ongeveer een kwart van de bevolking zal dan ouder zijn dan 65 jaar. Dat komt neer op ongeveer 4,3 miljoen personen. 35 procent van de totale bestedingen door consumenten zal toegeschreven kunnen worden aan deze groep. Er ontstaan diverse mogelijkheden om geld te verdienen aan senioren die op verschillende gebieden ontzorgd wensen te worden. er zal door de groep van personen die ouder is dan 65 jaar meer geld worden uitgegeven om thuis te kunnen blijven wonen. De vraag naar producten en diensten die daarop inspelen, zal in de toekomst nog verder toenemen. Overigens zal een deel van de senioren waarde hechten aan luxe en comfort en financieel gezien in staat zijn om daarvan te genieten.

Er zijn meerdere thema’s verbonden aan het geld verdienen door het ontzorgen. In de eerste plaats is er natuurlijk het thema van zorg bieden, maar ook verbinding, vergemakkelijken en leuker maken. Hulp bij het boodschappen doen, is bijvoorbeeld een manier om geld te verdienen, maar ook het uitvoeren van klusjes in en rond het huis kan geld opleveren.