TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met hardlopen

Geld verdienen met hardlopen

Het is voor slechts enkelen weggelegd met rijk te worden met hardlopen, maar voor de doorsnee burger is er nu wel een leuke mogelijkheid om geld te verdienen met hardlopen. Er is namelijk een speciale applicatie ontwikkeld. Runister is de naam van de app en die gedownload kan worden op de smartphone en het aantal afgelegde kilometers bijhoudt. Des te meer kilometers er worden gerend des te meer de verdiensten worden. Er zijn meerdere levels beschikbaar en bij het stijgen naar een volgend level kan er ook meer geld verdiend worden.

Hardlopen tijdens de eerste level betekent dat er per kilometer ongeveer 4 cent toegekend wordt. In totaal zijn er zeven levels beschikbaar en wie op dit niveau uitkomt, kan rekenen op een bedrag van 1,76 euro per afgelegde kilometer. Overigens wordt er met de app wel gerekend via een eigen munteenheid. De munteenheid die gebruikt wordt, is de Runnies. Dat zijn punten. Wie niet in de gelegenheid is om hard te lopen, kan ook wandelend geld verdienen. Er moet dan natuurlijk wel rekening mee worden gehouden dat het aantal Runnies niet heel snel oploopt.

Het is natuurlijk wel een leuke motivatie om eens wat meer aan beweging te gaan doen en van de bank af te komen. Runister heeft dan ook een motiverende werking voor mensen die door middel van een beloning wel actief willen worden. Het beloningsysteem zal de gebruiker  niet echt rijk worden, maar er kan wel degelijk geld mee worden verdiend. Op dit moment is de app beschikbaar voor iOS.