TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met advies geven over namen

Geld verdienen met advies geven over namen

Er schijnt een Brits meisje te zijn van 16 jaar die op een originele wijze geld aan het verdienen is met het geven van advies over namen. Het komt erop neer dat er advies wordt gegeven aan aanstaande ouders in China ten aanzien van de keuze van een Engelse naam. Chinese ouders maken de keuze om een Engels naam te kiezen voor hun kind, zodat het gemakkelijker is om later in de toekomst in het buitenland aan de universiteit te studeren. Ook het aanmaken van een internationaal emailadres schijnt eenvoudiger te zijn met een Engelse naam in vergelijking met een Chinese naam.

Het Britse meisje is niet zomaar op het idee gekomen, maar pas tijdens een reis die door China werd gemaakt. Zo werd de tiener uit Glouchester gevraagd door vrienden van haar ouders om voor hun kinderen een Engelse naam te bedenken. Naar aanleiding hiervan besloot Beau Jessup om een website te lanceren. Zij kreeg namelijk te horen dat namen als Rolex en Gandalf vaak door Chinezen werden gebruikt voor jun kinderen.

Met het realiseren van de website met Engelse namen voor kinderen in China wordt aan de wens van veel Chinese ouders tegemoet gekomen. Het is natuurlijk een leuke manier om geld te verdienen met het adviseren over de naamkeuze. Via de website is het mogelijk om een aantal eigenschappen te kiezen en op basis daarvan worden een aantal namen voorgesteld. Als er een naam gekozen is door de ouders dan wordt er een certificaat verstrekt. Een advies voor een naamkeuze kost gemiddeld 0,71 euro en er zijn al meer dan 220.000 babynamen verstrekt.
.