TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Leuk geld verdienen met Pokemon Go

Leuk geld verdienen met Pokemon Go

Het spelletje Pokémon Go wordt in Nederland veel gespeeld en wat is er dan leuker om er geld mee te verdienen. Geld verdienen met Pokémon Go is op meerdere manieren mogelijk. Een eerste optie is bijvoorbeeld het verkopen van het Pokémon Go account. Dat kan veel geld opleveren als er sprake is van een account met een hoog level. Via eBay worden er al verschillende accounts aangeboden. Zo is het al mogelijk om 500 euro te verdienen met een level 20 account. Overigens is het wel aanraden om op te letten, want er zijn ook oplichters actief.

Een andere manier om geld te verdienen aan deze hype is door als trainer of gids op te treden. In de Verenigde Staten is er iemand zo slim geweest om een wagen om te bouwen tot een Pokémon Express. Daarmee wordt aan de jagende spelers de gelegenheid geboden om langs alle bijzondere plekken te rijden, waar unieke Pokémon zijn te vinden. Daarnaast stopt de wagen bij Pokegyms. Eieren broeden door het lopen van een kilometer en daarmee 1 euro te verdienen, is weer een andere optie om geld te verdienen. Dat is ook nog eens goed om in beweging te komen.

Er zijn nog meer mogelijkheden om op een leuke manier geld te verdienen aan het spel en dat kan bijvoorbeeld door in te spelen op de hype. Dat hebben al meerdere mensen gedaan, bijvoorbeeld door een aan het spel gerelateerde domeinnaam te registeren. Andere partijen hebben bijvoorbeeld vol ingezet op de verkoop van draagbare opladers die als zoete broodjes over de toonbank gaan.