TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als bruidsmeisje

Geld verdienen als bruidsmeisje

Geld verdienen als bruidsmeisje is natuurlijk niet het eerste wat in je opkomt als er gedacht wordt aan manieren om geld te verdienen. Jen Glantz uit New York kwam wel op dit idee en het is alweer twee jaar geleden dat zij zelfs een advertentie plaatste om haar diensten als professioneel bruidsmeisje aan te bieden. Dat er ook daadwerkelijk op gereageerd werd en van haar diensten gebruik is gemaakt in de afgelopen jaren is een feit. Het professionele bruidsmeisje heeft inmiddels al tientallen bruiloften bezocht en heeft over haar ervaringen een boek geschreven.

De reden dat Gen haar diensten als bruidsmeisje op professionele wijze ging aanbieden, heeft er alles mee te maken dat een aantal jaren geleden een groot aantal vrienden zijn getrouwd. Zij werd daarbij telkens als bruidsmeisje gevraag en na een keer thuisgekomen te zijn van weer een bruiloft gaf haar huisgenootje haar de titel van professioneel bruidsmeisje. Naar aanleiding daarvan besloot Gen om zonder veel hoop op reacties voor de gein eens een advertentie te plaatsen en het duurde nog geen dag of haar mailbox stroomde al vol met berichtjes.

Het is nu twee jaar later en Gen heeft inmiddels al vele bruidjes tijdens de bruiloft als professioneel bruidsmeisje bijgestaan. De service heeft nu vorm gekregen in een bloeiende onderneming met de toepasselijke naam ‘Bridesmaid for Hire’. Haar taak als bruidsmeisje houdt onder meer de functie van persoonlijk assistent in, maar zij treedt eveneens op als therapeut met een eerlijke mening. Het inhuren van een professioneel bruidsmeisje kost minimaal 300 dollar, maar dat bedrag stijgt al snel naar 3.000 dollar als het om een hele dag gaat.