TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je spullen op een plank

Geld verdienen met je spullen op een plank

Iedereen kent wel het concept van de rommelmark of Koningsdag waarop iedereen de overtollige spullen uit huis verwijderd en te koop aanbiedt. Daar is nu een nieuw concept voor bedacht dat in verschillende landen in het buitenland al een groot succes is. Er zijn namelijk meerdere ondernemers die een winkel hebben geopend, waarop lege planken tegen een vergoeding gebruikt kunnen worden. De degene die de vergoeding betaalt of de plank huurt, heeft de mogelijkheid om daarop eigen spullen te koop aan te bieden. Dat kunnen overtollige spullen uit huis zijn die niet meer worden gebruikt, maar ook zelfgemaakte producten vinden hun weg naar de huurplanken in een winkel.

Zo kan iedereen geld verdienen met spullen op een plank in een winkel, waar ook andere consumenten hun waar op een plank kwijt kunnen. Het voordeel is dat er zo een grote diversiteit aan producten bestaat. Ook in Nederland is dit concept al uitgevoerd en kunnen consumenten een plank huren of een complete stellage om de eigen spullen op uit te stallen. Het voordeel voor de eigenaar van de producten die te koop worden aangeboden, is dat er een eigen prijs voor kan worden bepaald. Als er leuke artikelen worden aangeboden of waar in het algemeen doorgaans vraag naar is, dan kan het zomaar een succes worden om geld te verdienen met producten op een plank. Wie zelf geen spullen heeft om te verkopen, kan overwegen om zelf een pand te huren en dit concept uit te voeren om geld te verdienen.